Gual Permanent

Algun dia havia de penjar el primer, no?

I algun dia, ja comentaré perque vaig voler titular ‘Gual Permanent’ a aquest bloc. En el fons té la seva història… reivindicativa i històrica. És ben veritat! 😉

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Gual Permanent

  1. Raquel diu:

    A mi sempre m’han fet molta ràbia els guals permanents. Si son d’aquells de prohibit de 8 a 22h, encara, però els permanents… |@#~€€¬|@#~|#~

  2. l’estabilitat, la pau, la democratització i el progrés econòmic que comporta el procés d’integració europea i apunta a les aportacions que Catalunya pot fer en aquest progrés. Per aquest motiu, Royo advoca per un enfortiment de l’europeisme en el discurs catalanista evitant atribuir a Europa les conseqüències del desencaix de Catalunya a l’Estat espanyol.

  3. La nit anterior, es remulla el blat de moro escairat i, també, unes quantes mongetes seques. L’endemà, a primera hora, (cal que bulli 5 o 6 hores, per estovar-lo), s’esbandeix el bat de moro i es posa a bullir junt amb la careta, el peu i la cua de porc, un tallet de sagí, un tros d’os de pernil i un bon tros de gallina. Quan faci unes tres hores que cou, es retira el tall de l’olla i s’hi posen les mongetes. Mitja hora abans d’acabar, es rectifica de sal i s’hi torna a tirar el tall. Llavors, es remullen els camagrocs.

Els comentaris estan tancats.